#31 2009-09-23 19:09:38

Senu

User

Punktów :   

Re: Egzamin na SeeD

- Nyaaaaa.... To bolało. - Fukam na Selphie. - Good for nothing girl!

Castuję Blizzard na najbliższego.

#32 2009-09-24 11:41:42

Nannaru

Administrator

Punktów :   

Sid rzucil sie na "typa z karabinem".
Zolnierz byl wstrzasniety-wygladal jakby za chwilke sam mial sie zabic jednak Sid go wyreczyl......
Z szalenczym usmiechem przejechal mieczem wzdluz ciala zamieniajac je w nieksztaltna mase.
W tym czasie Clary zkumulowala mane w dloni.
-Blizzard! - w kierunku najblizszego zolnierza wystrzelil lodowy promien .
Zolnierz zauwarzyl go niemal odrazu i z latwoscia uniknal pocisku po czym przeszedl do kontrataku.
Podbiegl do dziewczyny po czym przebil ja mieczem na wylot (naklada efekt: Krwawienie [mozna wyleczyc Esuna] -jeszcze zyjesz xD).
Widzac to Selphie spojrzala na Clary:
-Good for nothing huh? OCzekuje przeprosin (znow jej nie rozkazalas....).
Ostatni zolnierz nie do konca wiedzial co robic. Bal sie podejsc do Sid'a ale jednoczesnie nie chcial uciec z pola walki . Jedyne co robi to patrzy na Sid'a przerazonym wzrokiem i probuje opanowac drganie calego ciala.

#33 2009-09-24 11:56:41

Shadow

User

Punktów :   

Spojrzałem na tego, który trafił Clary i wyszczerzyłem się - It's BLOODY awsome! - kolejny żart, którego normalny człowiek nie rozumie. Po tych słowach rzuciłem się na niego chcąc go pociachać no i po ataku zasłaniam Clary sobą.

#34 2009-09-26 21:29:29

Senu

User

Punktów :   

- Pardon mua? - Mrugam widząc swoją ranę. - Pomocy? - Nieśmiało proponuję.

A niechże mnie ta good for nothing girl wyhealuje i uważa na mnie w przyszłości

#35 2009-09-28 08:49:09

Nannaru

Administrator

Punktów :   

-glupi babsztyl: mruknela pod nosem Selphie po czym wykonala Cure na Clary leczac spora czesc jej ran.
Wrogi zolnierz postanowil wykorzystac nieuwaage dziewczyn i zaatakowac obie jednoczesnie.
Wyskoczyl w powietrze i zacisnal rece na rekojesci z checia wykonania najsilniejszego ataku jaki tylko mogl.
Gdy juz byl dostatecznie blisko zeby wykonac cios przed jego oczyma pojawil sie Sid.
Przeciwnik nie zdazyl nic zrobic poniewarz Sid jednym szybkim cieciem pozbawil go glowy ,ktora jako jedyna osiagnela swoj cel-trafila Selphie w klatke piersiowa wywolujac u niej paniczny pisk.
Na polu bitwy zostal tylko jeden przeciwnik. Jest oslabiony ,przerazony . Widac tez ,ze jest bardzo mlody.
Stracil cala wole walki i zaczal uciekac pozucajac swoj miecz.

#36 2009-09-28 11:14:41

Shadow

User

Punktów :   

- Hej młody! Wracaj! Dopiero się rozkręcam! HEJ! .... Cholera.... Tchórz... - odwracam się w stronę dziewczyn. - Jak się czujecie - wyszczerzyłem się - bo ja się świetnie bawiłem. I mówię ŚMIERTELNIE poważnie... - kolejny z "żartów" Sid'a. - Idziemy dalej?

#37 2009-09-28 12:52:22

Nannaru

Administrator

Punktów :   

Zolnierz  zblizal sie do konca mostu .
Nagle uslyszeliscie dziwne jekniecie i uderzenie czegos o ziemie.
Spojrzeliscie na zolnierza-lezal na ziemi z nozem wbitym w glowe.
Kawalek od niego stal tajemniczy mezczyzna ubrany w mundur SeeD patrzacy w waszym kierunku
z poirytowanym wyrazem twarzy.

#38 2009-09-28 14:07:16

Senu

User

Punktów :   

........................................

#39 2009-09-29 17:04:56

FeniX

User

Punktów :   

Ja to zrobię... xD

- I wy jesteście wojownikami SeeD? - powiedział do nich mężczyzna - Czy wy macie pojęcie, co by zrobił, gdyby uciekł? Jestem wami zawiedziony - zaczął szyderczo chichotać. - Ale to chyba normalne u osób, które nie mają zielonego pojęcia o wojnie.
Wyjął z żołnierza sztylet.
- Achh... Prawie bym zapomniał, no i chyba bym wolał. Ale cóż... Zostałem tutaj przysłany, by dołączyć do waszej grupy - zaakcentował ostatnie słowo.

Ostatnio edytowany przez FeniX (2009-09-30 11:57:07)

#40 2009-09-30 10:15:24

Shadow

User

Punktów :   

- A co chcesz się bić dzieciaku? Hehehe. Chętnie jeszcze się pobiję. It will be BLOODY awsome fun! - oczywiście kolejny żarcik. Sid wyszczerzył się i ruszył w stronę przybysza. - Wstawaj Clary idziemy dalej.

#41 2009-09-30 14:47:12

FeniX

User

Punktów :   

- Ty chcesz się bić ze MNĄ? Nie rozśmieszaj mnie... - parsknął śmiechem. - Gdybyś musiał ze mną walczyć, po chwili byłbyś już martwy. No cóż, nie mogę się dziwić, że taki żółtodziób staje okoniem. Zawsze każdy chciałby pokazać przed kobietą, jaki to silny jest i mężny.

#42 2009-10-01 11:03:27

Shadow

User

Punktów :   

- hahaha czyli uważasz się za silnego? Dobrze! Ostatnich czterech nie dało rady mnie nawet tknąć może tobie się uda. - idę w jego kierunku szczerząc się i powoli zdejmując z ramienia swój miecz...

Jak coś to parzyste.

#43 2009-10-01 16:54:53

FeniX

User

Punktów :   

Wyjął sztylety.
Nie dasz mi rady, słabeuszu... - wyszczerzył się szyderczo i również zaczął iść w kierunku przeciwnika. - Ale jedno ci powiem, walczysz na własne ryzyko...

Ostatnio edytowany przez FeniX (2009-10-01 16:55:03)

#44 2009-10-04 20:49:44

Senu

User

Punktów :   

Z westchnieniem kręcę głową, proponując Selphie grę w kamień-papier-nożyce, zanim chłopaki nie zdecydują, kto jest przywódcą stada.

#45 2009-10-05 06:39:25

Nannaru

Administrator

Punktów :   

Rozstrzygnalem to za pomoca gry xD ten kto uzyska wiecej pkt w ciagu 5 rund wygra pojedynek.
Krytyk natychmiast konczy walke xd

Obaj faceci rzucili sie na siebie niczym goryl na gorylice w okresie godowym.
Sid wykonal ciecie jednak nieznajomy zrecznie uniknal ataku i zkontrowal.
Sid uniknal ataku bez wiekszych trudnosci jednak nieznajomy nie dawal za wygrana i zaatakowal drugi raz.
Sid jednak takze wykonal wymach mieczem .
Ich ostrza zatrzymaly sie centymetry od szyji rywala.(obaj wyrzuciliscie tyle samo xd 5:5)
Wymieniliscie sie pogardliwymi usmieszkami po czym odskoczyliscie na czyste pozycje.
Sid Wykonal potezne ciecie jednak nieznajomy wykonal zreczny unik po czym wykonal kontre.
Sid nie byl w stanie uniknac tego ciosu . Odruchowo zaslonil twarz reka unikajac duzych obrazen (2:3)
Nieznajomy postanowil pojsc za ciosem . Wykonal skok ponad Sidem i pchnal miecz w plecy Sid'a jednak ten w ostatniej chwili zdolal sparowac swoim mieczem ostrze przeciwnika. Jednak nieznajomykorzystajac z chwilowej bezbronnosci przeciwnika wykonal szybkiego kopniaka w jego twarz (3:4 xD)
Sid nie tracac ani na chwile zimnej krwi chwycil chlopaka za noge nim ten zdarzyl ja cofnac.
Wykonal chlopakiem mlynek w powietrzu po czym rzucil nim o podloge tworzac w niej male wgniecenie.
Nieznajomy odruchowo zamknal oczy ,a gdy je otworzyl ujrzal sylwetke Sida trzymajaca mu miecz przy gardle (critical hit! 6:1 xD-ty kr**a fuksie ;p)

W tym samym czasie Clary i Selphie postanowily zmierzyc sie w kamien-papier-nozyce ( 1-kamien 2-papier 3- nozyce . gracie trzy rundy :d)
Chowacie rece za plecami  i wykonujecie wyliczanke:
-trzzzy czteee ry! (xD)
Clary wystawila reke przedstawiajaca papier jednak Selphie wykonala majestatyczny znak nozyc .
-Ohh yeah BITCH! krzyknela Selphie
-to znaczy...1:0 dla mnie Clary-chan....dodala po chwili wyraznie zawstydzona .

Clary wyraznie podirytowala postanowila przejsc do drugiej rundy
-trzzyy czteee ry! -zabrzmialy glosy obu dziewczyn.
Clary wykonala pieczec kamienia...pewna siebie spojrzala na Selphie ...ktora wykonala pieczec papieru.
Clary padla na kolana
-kim...czym jestes?! Powiedzia podlamana Clary jednak Selphie nie odpowiedziala gdyz byla zajeta cieszeniem sie ze zwyciestwa .

Stopka forum

RSS